No heippa kaikille!

Pahoittelen suuresti tätä nopeata päivitystahtia taas kerran... :/  Mutta kun ei oikein ole tapahtunut mitään ihmeellistä ennen lähiviikkoja!

Tällä kertaa alotan Kristasta, elikkäs hänkin on lopulta päässyt pois tästä työttömyyden verkosta,juhuu!!! Tai siis onhan sitä koko ajan kersojen perään katottu, mutta ei mitenkään vakituisesti. Nyt sitten kämppiksemme Diago pelasti Kristan kotimatkalta hommaamalla työpaikan samassa siivousfirmassa kuin hän itse työskentelee. Työmaana toimii 7 kerroksisen talon toimistotilat eli hommaa riittää ihan ma-pe.. Ja työ on iltapainotteista (17-22) joten päivät on edelleen aikaa laiskotella..heh!

Toisena uutisena voidaan kertoa, että Krista haki ihan randomilla mol.fi-sivuston kautta löytämäänsä au pairin työhön Uudessa Seelannissa ja juttu onkin edennyt jo siihen vaiheeseen, että hän on top2-hakija perheeseen... :) Lauantaina onkin sitten skype-treffit perheen kanssa ja lopputulos selviää vissiin ensi viikolla...että sitä jännittäessä... ;) Jos Krista sinne pääsee, hän on siellä vuoden eli Suomeen ei vielä olla palaamassa pitkään aikaan... Ja vaikka hän ei sinne pääsisi niin nyt ei tarvia palata kun on työkin plakkarissa... ehkä sitä täältä Sydneystä päästään viä jonnekin käymäänkin! ;)

Katikin on hommannut hieman extra-tienesti töitä itselleen...hän siivoilee yhden perheen taloa kerran viikossa ja on käynyt vahtimassa Ranskan suurlähetystön pomon lapsia kartanossa.. ;) Ehkä Katista viä kunnon au pair/kodinhoitaja kehittyy tän reissun aikana.. :D Muuten Kati edelleen hengailee Dannyn kanssa eli sillä puolella ei mitään muutosta ole tapahtunut, hurjaa jo puoli vuotta... ;)

Ei kai tässä nyt muuta mitään ihmeellistä oon sattunut...sosiaalista elämää tietty kaipais välillä enemmän... ikävä on molemmilla teitä kaikkia rakkaita ystejä! <3 Lauantaina mennään kattomaan Mardi Grasia (homo- ja lesboparaati, jos joku ei tiedä) ja bongaileen naurettavimmat asut sieltä.. ;) Niin siis nehän ei meillä sitten ole! Pitäähän sitä kokemus sellaisestakin hankkia, hah hah! Saa nähdä minne sitä sitten paraatin jälkeen päätyy...

Mutta me taas palaillaan kunhan keretään! ;) No ei, jos sitä vaikka ilmottelis kuinka Uuden Seelannin suhteen käy ja mitä sitten! :)

Ciao!