Ei oo nyt jaksanu hirveenä kirjotella kun on laiskottanu.. ;) Mutta nyt onkin jo jotain asiaakin eli mehän ollaan nyt Katin kanssa molemmat työllistettyjä! Whippiiiiiii!!!!

Kati on lapsenvahtina (kyllä luitte ihan oikein) sellaiselle n.5kk vanhalle Leila-vauvalle. Perheen äiti on kaiken lisäksi vielä suomenruotsalainen ja puhuu Suomea niin eiköhän siellä asiat ihan rullaa.. ;) Tänään on Katin ensimmäinen työpäivä ja on se jo kerennyt Kristalle tekstarin laittaa et haittaako jos vauva nukahtaa kesken syönnin eikä röyhtäse... ;) No toivotaan ettei se nyt siellä sitä vauvaa riko, mut eiköhän se kuitenkin handlaa tilanteen.. :)

Krista taas kävi eilen työhaastattelussa ja tänään sitten vielä toisen kerran samassa paikassa. Ja nyt työ on hänen, tosin molemmat haastattelijat olivat ranskalaisia miehiä jotka puhuivat vallan oudolla aksentilla ni Krista nyt miettii et ymmärsiköhän hän kaiken mihin on nyt päänsä työntämässä.. ;) Mutta hymyily ja nyökkäily näytti tehoavan hyvin näihin herrasmiehiin..hih! Työ itsessään on b-to-b puolella pankille asiakkaiden hommaamista. Työ tehdään ihan kentällä eli käydään yrityksissä ja kerrotaan asiakaspankkimme tarjouksista. Perjantaina alotellaan koulutuksella eli ei tarvia ihan kylmiltään mennä kentälle kuitenkaa..huh! Saas ny nähä miten Krista sopeutuu pankkimaailmaan ja jatkuvaan puvun ja korkkareiden käyttöön..Pitääkin lähteä ostamaan valkonen kaulus t-paita ku kentällä on kuitenkin pukukoodi...

Muuten elämä on rullannut eteenpäin välillä kovinkin iloisesti ja välillä ei niin iloisesti. Kämppikset on kyllä osoittautuneet mukaviksi ja yhteiselo sujuu hyvin. :)