Nyt on sitte joulusta selvitty ja glökiäki vedettiin ihan urakalla.. Kiitokset siittä kavereille ja ikealle!
Krista pääs rannalle joulunviettoon ja Kati on tutustunu paikallisiin joulugrilliperinteisiin.. Siitä voi jokainen itse päätellä missä on oltu ja kenen kanssa..
Säät täällä senku lämpenee ja siirrytty ihan uudenlaiseen muodin maailmaan, jossa ei enää tiedä onko päällä, mekko, toppi vai ollaanko alasti.. Suomeen täältä palaa luultavasti kaks armotonta hutsua!

Ja tuo tekstihän yllä on sitten Katin mahtava ponnistus tämän meidän blogin luomisessa... :D No kaikki vissiin jo tietää, että Katilta saa aina tosi pitkiä maileja ja nopeita vastauksia..Tässä yksi niistä taas.. ;)

Kyllä me nyt muutakin tehtiin tuon joulun eteen, eli väännettiin tuskalla ja unisella meiningillä 23.12 yöllä karjalanpiirakoita joista tuli niiiiiiin kauniita ja elegantteja. Mutta maku oli hyvä joten ollaan tyytyväisiä...Ja jouluruokana oli tortilloja jauhelihan kera, että hieman erilaiset perinteet meillä täällä...

Muuten sitten tuskaillaankin rahan ja Krista varsinkin työn suhteen...eli sillä rintamalla ei mitään uutta. Ei edes joulukalenteriarvat ollu meille armollisia...saatana. Viinaa on sentään ollu ja Katin valkonen neekeri osti meille Finlandia vodka pullon joka maksaa täällä mansikoita.. ;) Ja Ansku ihanuus lähetti Savon mualta sitä sellasta minttu-viinoo... Kiitos!

No mutta jos sitä sitten taas muutaman viikon päästä muistas kirjotella... ;) Tässä teille kuva meidän ihanista piirakoista.
.2175195.jpg