2007414.jpg2007416.jpgOkei, eli on kulunut taas paljon aikaa kun tänne on kirjotellu...syynä on yksinkertaisesti ollut kiire, laiskuus ja saamattomuus.. :) Ja ehkä osaksi sekin että mitään todella spesiaalia ei ole tapahtunut..

Kati on edelleen lapsenvahtina ja siellä kaikki on sujunut mukavasti ilman ihmeellisiä kommelluksia lukuunottamatta yhtä kaunista päivää kun kati lukitsi itsensä, vanhemman lapsen ja koiran ulos mutta vauva oli sisällä! Itseasiassa vauva oli ollut ihan tyytyväinen lelujensa kanssa tämän ajan, olisiko hänkin kaivannut vähän omaa aikaa kenties? ;) Ja Kati on tyytyväinen myös tämän uuden ihastuksensa kanssa ja Krista kuuntelee ja koittaa avustaa Katia tässä uudessa ihmeellisessä tilanteessa kun mies ei olekaan sika.. :D Ja ihan Kristan mielipide miehestä on se, että hän on epäsosiaalinen, mutta todella tosissaan Katin kanssa kun jo oman lapsensakin on hänelle esitellyt.. ;)

Ja kulttuurishokkina täällä on koettu se turhan päivänen small talk...siis mitä ihmettä pitäs muka jutella jos ei oo mitään asiaa.. :)

Ja sitten tähän Kristan epätoivoiseen työn etsintään.. :D (kyllä se välillä naurattaa mutta myös se itkettää) Krista on kyl löytänyt tarjoilijan homman, mutta se on vain tapahtumakohtaista eli töitä ei todellakaan ole päivittäin...siksi pitäisi löytää myös päivätyö. Ja se on todella vaikeata täällä kun kaikessa vaaditaan ajokorttia, anniskelupassia tai yli kahden vuoden kokemusta. Vähän sellainen epätoivon häivähdys käy tässä aika ajoin, mutta ei haluaisi heittää tätä mahdollisuuttakaan menemään kun se on kuitenkin kerran elämässä juttu.. Mutta se pitää kyllä sanoa että kun Suomeen palaa ni on ainakin kielitaitoa takataskussa.. ;)

Mutta ei kai tässä nyt sen kummempia tällä erää, koitan tuohon mukaan laittaa kuvan meidän coctail partyista kämppisten kaa niin näätte vähän millasten naamojen kanssa täällä elellään... ;)