Hei hei kaikki taas pitkästä aikaa!!!!!

Joo, tiedän että tämä kirjottaminen on vähän laiskaa taas ollut...Mutta syynä tähän on suurimmaks osaks se, että ei oo tapahtunut mitään hirveän ihmeellistä ja laiskottaa... :) Eli siis pahoitteluni kaikille näin alkuun.

No täällä elämä rullailee, nyt kun vaihdettiin jo joulukuun puolelle niin ollaan oltu tääl jo 3 kuukautta, tuntuu hassulta, aika on menny yllättävän nopeesti.... Mitään suurempia muutoksia ei oo nyt kyllä tapahtunut paitsi että kuten tarkkasilmäisimmät ovat ehkä huomanneet niin Kati elää nykyään parisuhteessa! :D Kyllä tätä on täällä taivasteltu kuten vissiin siäkin, mutta näin se Danny vaan tuli vallotti...Tosin katsotaan että kuinka pitkäksi aikaa.... ;)

Krista se edelleen vaan etsii sitä päivätyötä, mutta on nyt tehnyt osa-aikasta lapsenvahdin hommaa. Vahdittavana on 8-vuotias kanadalainen tyttö eli aika helppoa hommaa kun tyttö osaa kuitenkin itse hoitaa suurimman osan asioistaan. Mutta tämäkin työ on vain osa-aikasta ja aamupainotteista sekä kaiken lisäksi loppuu ennen joulua kun perhe lähtee Kanadaan kesäloman ja joulun viettoon. Niin se on siis kohta joulukin jo tulossa....tuntuu todella hölmöltä että kelit lämpenee vaan täällä päin ja kesälomat alkaa.. :D

Vähän ois glögiä ikävä joulun seudulle sekä tietty minttuviinaa...Mutta täällä on sentään Ikea jossa myydään glögiä ja ollaan jopa ajateltu itse keitellä vähän sitä.. ;)

Mutta pitää nyt vähän ahkerammin koittaa muistaa ja jaksaa päivitellä tätä blogiakin niin kuulette meistäki hieman täältä! Toivottavasti sinne tulee valkea joulu ja lähetelkää joulun alla vaikka joulusia kuvia meille ku ei me täällä tajuta et se on tulossa ees! ;)