Matkahan lähti käyntiin maanantaina Tampereelta Pirkkalan lentokentältä jossa heti jo sattui ja tapahtui. Ensinnäkin ei keretty hyvästellä Sallaa ollenkaan kun tiukka täti sanoi että nyt on pakko mennä turvatarkastukseen ja siellähän sitten Kristan nesteitä oli "hieman" liikaa ja osan sitten jouduin sinne hylkäämään. Hajuvesimäärää nainen kauhisteli mutta niitä en sinne suostunut yhtäkään jättämään! ;)

No lento Frankfurtiin meni muuten ihan mukavasti ja itse Frankfurtissa oli mukavaa. Hengailtiin lentokentällä ja käytiin kaupungilla vähän kiertelemässä sekä shoppaamassa ja ei ole varmaan vaikeata arvata, että kengäthän sieltä lähti molemmille mukaan. ;)

Frankfurtista sitten lenneltiin Pekingiin ja siellä Krista sitten taas jäi jumiin kun viisumi oli tilattu vanhalla passin numerolla enhän minä tietenkään ollut älynny ilmottaa että minulla on uusi passi... No sekin siellä vielä kaiken lisäksi mätti kun virkailijat eivät juurikaan puhuneet edes englantia ja selittivät siinä keskenään enemmän kuin minulle mitään... Kyllä nyt pitäs englantia puhua kunnolla jos on töissä kansainvälisellä lentokentällä! Ja Katihan oli kireenä myös kun ei ollut tupakkaa saanut pitkään aikaan eli kaikki voi varmaan kuvitella kuinka mukavaa meillä siellä oli odotella minulle uutta viisumi numeroa.. ;) No mutta sieltä sitten päästiin pois kuitenkin ja lennettiin Ausseihin.

Ollaan nyt oltu täällä kohta kaksi päivää ja aika on sujunut aika lailla ihmetellessä ja miettiessä että mistä sitä aloittaisi. Ja no baariinhan kerettiin tietysti jo eilen kun hostellin kautta järjestettiin bub crawl eli kierrettiin muutama baari ja juotavat sai halvemmalla tai ilmaiseksi. Keli täällä ei mikään ihana ole, nyttenkin sataa vettä, mutta ehkä se tästä paranee.