Okei...eli nyt sit ollaan työt aloteltu molemmat ja vois sitten ihan fiiliksiä kertoo... :)

Katin eka viikko tai ne kolme päivää meni ihan mukavasti, ei vauva kuollu,ei perheen koira hävinnyt tai Katikaan saanut mitään traumoja.. ;) Tällä viikolla Katilla on tosin myös perheen vanhempi tytär myös katsottavana kun hänellä on loma. He olivat tänään kuulemma opiskelleet ranskaa, hassua että vajaa neljä vuotias lapsi opettaa kieliä puhumaan.. :D Ja tuntu tuo ylimääräinen lapsi myös Katista mehut vievän kun näyttää uni maistuvan vaikkei kello ole edes yhdeksää illalla.. ;) Niin ja kerto Kati myös että oli aika mielenkiintoista olla ulkona tämän poppoon kanssa, oli rattaat, koira ja lapsi mennyt vähän missä sattuu.. ;) Mutta tätä hupia ei kuulemma ole kuin tämä viikko joten eiköhän siitä selvitä..

Krista taas aloitti työnsä vasta tällä viikolla tai oikeastaan viime viikon perjantaina koulutuksessa ja nyt ensimmäisen kunnon työpäivän jälkeen on kyllä mehut viety myös tästä naisesta...Koko päivä on juostu ympäri Sydneyn Marramattaa kahden ranskalaisen kanssa joista toinen on aivan yli innokas ja kerran Krista jo meinasi alkaa hänelle huutamaan tänään, mutta tajusi juuri siinä vaiheessa että ehkä nyt väsyttää liikaa ja meni tyynen kylmästi ostamaan Red Bullia.. ;) Mutta kyllä päivästä jo jäi jotain käteenkin, tiistaille yksi tapaaminen ja perjantaille toinen. Se on kuulemma hyvin ekalta päivältä kun yleensä silloin ei vielä tapaamisia hommata, mutta johtuen varmaan tästä yli-innokkaasta toisesta nuoresta herrasta Kristakin vain tyrkättiin yrityksiin ja pakko kai siinä oli jotain änkyttää.. ;) Katsotaan nyt sitten miten tämä ensimmäinen viikko loppujen lopuksi sujuu, uusilta ei kuitenkaan odoteta pakolla kauppaa, mutta kaksi ois tavoitteena ja siihen pyritään absolut!

Viikonlopun aikanakin Krista kerkes jo rinnustansa ja niskansa polttaa kun oli päiväretkellä Manlyssa ranskalaisten kämppistensä kanssa. Niiiiin ja tulihan siellä käveltyäkin sellainen 9km nähtävyysreitti joka kulki pitkin rantoja, metsiä ja kallioita, jalat huusi sen jälkeen kyllä hallelujaa...Kati taas oli ihan omilla päiväretkillään (oli ollut jo lauantaista saakka)  ;) Sit nyt meidän tyttöjen huoneesta toinen ranskalaistyttö palaa kotiin tällä viikolla ja tilalle on jo itseasiassa muuttanu saksalainen tyttö joka on mukava myös, mutta aikamoinen vessanvaltaaja..Niin ja oltiin perjantaina myös baarissa, ei oo vielä oikein löytynyt sellaista lempipaikkaa, mutta se oli hassua että mentiin sellaselle r'n'b/rap klubille ja siellä oli 98% japseja ja kiinalaisia..oudon näköstä! ;) Krista käväs myös lauantaina ranskalaisten kanssa istuskelemassa, mutta ilta ei ollut läheskään niin pitkä ja vauhdikas kuin perjantai.. ;) No mut ei kai täällä nyt tällä erää mitään sen kummempia oo tapahtunu...Ai niin Kristasta tuntuu että hän tapaa täällä pelkästään ranskalaisia ihmisiä. Pitäsköhän opetella ranskakin vielä? ;)