1917921.jpgLöydettiin kämppä aika hyvältä paikalta tuossa eilen tai siis silloin kävimme sitä katsomassa ja päätimme sen ottaa. :) Kämppä sijaitsee Pitt Streetillä aivan keskustassa ja aika juppialueella kaiken lisäksi, Guccin ja Pradan liikkeet siinä kulmilla kummittelee. Niin ja tietty Chinatowniin ei ole pitkä matka joka on hyvä koska sieltä löysimme mukavia pikku putiikkeja halvoilla hinnoilla ja erityisen ystävällistä henkilökuntaa. :) Ollaankin tässä naurekeltu että nyt kun me noista kiinalaisista pidetään ni kohta meidät ryöstää juurikin joku kiinalainen! ;)

No mutta kämpästä tarkemmin sitten, siellä asuu meidän lisäksi jo kuusi ihmistä eli kommuuniin nyt päädyimme kuitenkin. Meillä on huonetovereina kaksi brittiläistä tyttöä joita emme ole vielä nähneet edes. Sitten siellä asuu neljä poikaa joista yksi meille sitten asunnon esitteli. Kaikki asukkaat ovat kuitenkin Euroopasta eli paikallisia ei asunnossa ole. Internet ja kaikki pyykinpesu tms kuuluvat jo vuokraan eli ei niistä tarvia erikseen maksaa joka on mukava juttu! Vuokrakaan ei päätä huimaa, on halvempaa kuin viikko tässä hostellissa jossa asumme.

Mutta paras osa kämpästä tulee tässä: se sijaitsee 53. kerroksessa eli maisemat ovat mahtavat, jopa meri näkyy sieltä kunnolla! Ja sitten................vapaassa käytössä oleva kuntosali, uima-allas ja sauna!!!!! Ne nähtyämme olimme aivan innoissamme ja odotammekin jo perjantaita kun pääsemme aamulla muuttamaan niin Krista painelee ainakin saman tien salille ja Kati lillumaan altaaseen.. ;)

Mutta ne työtkin pitäisi saada, työn hankkiminen täältä on osoittautunut yllättävän vaikeaksi, mutta Krista lähettää nyt ainakin yhteen koruliikkeeseen CV:n ja Kati vaatekauppaan et katotaan irtoisko niistä mitään...